Vastlopen in je werk of privé


Ontdek waarom je vastloopt en hoe je weer verder kunt

Persoonlijke Coaching

Als je het gevoel hebt vast te lopen, helpt coaching je om weer grip te krijgen. Ik help je om inzicht te krijgen in je patronen en geef handvatten om anders met de situatie om te gaan. In de sessies confronteer ik je met jouw aandeel in de situatie en kijken we samen wat nu maakt dat je deze keuzes maakt. Alle informatie zit al in je en ik help je de beste manier te ont-dekken om weer verder te kunnen.

Het coachingstraject wordt per sessie afgesproken. 

Je kunt ook terecht voor begeleiding bij ons, als je geen werkgerelateerde vragen hebt en privécoaching wilt.
Daarin heb je de volgende mogelijkheden:

- Persoonlijke coachingssessies
- DISC-analyse
- Loopbaanbegeleiding
- Opstellingswerk
- Creatieve therapie
- Playmobile opstellingen
- Me-first 

Loopbaancoaching

Ik noem mijzelf ook wel: psycholoog voor de werkvloer. Niet verwonderlijk is het dus dat ik vaak mensen tegen kom die hun werk maar matig interessant vinden. Zij kunnen bij mij terecht voor loopbaancoaching. Samen gaan we op onderzoek uit.
- Wat mis in je werk?
- Wat stoort je in je werk?
- Wat zou je echt willen doen?
- Wat zijn je talenten?
- Waar kom je je bed voor uit?
- Wat kun je doen om je werk leuker te maken?

Modellen die ik gebruik zijn kernwaarden, drijfveren, loopbaanankers, gedragsstijlen volgens DISC.
Loopbaancoaching bestaat uit meerdere sessies. Je krijgt huiswerk mee, gaat onderzoek doen en in de sessies nemen we dit door. Het doel is dat jij te weten komt wat bij je past, en wat je kunt doen om daar te komen.

Heb je problemen in je werk? Ben je uitgekeken op je baan en wil je iets anders? Loopbaancoaching helpt je verder.

Klik hier voor meer informatie

Familieopstelling

Creatieve therapie

Playmobile opstellingen

Me-first

Klanten aan het woord

 • Op advies van bedrijfsarts ben ik bij Heleen gekomen. Ik had last van overbelasting, benauwdheid en oorsuizen. De Coaching heeft me inzicht in eigen handelen, praktische tips om me verder te ontwikkelen en rust gegeven.

  Ik heb Heleen ervaren als een coach met een praktische benadering. Een open en warme persoonlijkheid met brede kennis en ervaring wat een enorm vertrouwen geeft. Dit vertrouwen maakt het mogelijk tot de kern van de zaak te komen, waarbij verleden, heden en toekomstverwachtingen aangeraakt worden. Een fijne vrouw die mij mezelf laat zijn en laat zien dat je de moeite waard bent.

   

  Maaike van den Boogaard, De Buch gemeenten
 • Ik had Burnout klachten en teveel op mijn bord. De Arbo arts verwees me toen naar Heleen Verduin voor coaching. Ik heb nu meer controle over mijn leven en heb geleerd om me niet te (laten) overladen. Ik heb Heleen ervaren als eerlijk, open, soms pijnlijk direct, maar heel kundig, meelevend en to the point.

   

  Ruud van der Kruijf, Avewe
 • Ik heb een traject persoonlijke begeleiding aangeboden gekregen door mijn werkgever. Reden: aanvankelijk werk, daarna omdat dat goed beviel en nodig was ook privé. Het heeft me inzicht in het waarom van sommige zaken, zowel werk als privé opgeleverd. Hoe heb ik Heleen ervaren? Heleen is heel geduldig, niet commercieel ingesteld (dit is dus heel positief, he!), heeft daardoor veel aandacht voor de persoon, reikt hulpmiddelen aan en levert maatwerk.

  Ingenieur
 • Heleen heeft een aantal jaren verschillende workshops verzorgd voor de HHNK-academie. Ik kwam met haar in contact door het volgen van deze workshops en daarna loopbaanbegeleiding.

  Het heeft mij inzicht gegeven in mijn denken en doen en wat dat voor anderen betekent. Het bijzondere is dat als je weer in je oude gewoontes en maniertjes vervalt, je meteen denkt aan wat je uit de workshops hebt meegenomen. 

  Heleen is rustig, nuchter, positief en van deze wereld, veroordeelt je denken en doen niet, en heeft veel tips en trucs.

  Ellen Dekker, HHNK
 • “ik zag het eigenlijk niet zitten in het begin, onze teamcoaching. Maar ik heb gemerkt dat het heel fijn is om te kunnen sparren met Heleen Verduin en te kunnen uitdiepen hoe je met zaken om kunt gaan!”

  Directieteam
 • De reden dat ik met Heleen heb gewerkt was burnout. De coaching leerde me te relativeren en mijn zelfvertrouwen is enorm verbeterd. Als coach is Heleen super bedreven en enthousiast.

  Projectleider
 • Ik heb al jaren een issue met geld. Door de coaching heb ik inzicht in waar de onrust vandaan kwam en heb ik actie ondernomen meer inzicht te krijgen in de uitgaven via een budgetcoach. Als coach vind ik Heleen prettig, vriendelijk, toch ook doortastend, en ze voelt mee.

  ZZP-er
 • De reden om met Heleen te werken was dat de communicatie tussen mij en mijn business-partner op technisch gebied prima verloopt, maar hapert zodra het over de bedrijfsvoering, organisatie, toekomstvisie e.d. gaat. We waren daardoor te veel bezig met de dagelijkse besoignes en kon het bedrijf zich niet goed ontwikkelen.

  Brigitte Kleist van EHBK bracht ons in contact met Heleen en de coaching heeft vanaf het eerste moment resultaten opgeleverd. Al was het maar om even het hart te luchten. Maar er worden haalbare doelen gesteld, die door ons direct kunnen worden opgepakt. Dit heeft reeds tot een groot aantal verbeteringen geleid. Wij ervaren heleen als iemand die weet waar ze het over heeft, de problematiek goed kan ontrafelen en de essentie dusdanig inzichtelijk kan maken, dat wij er effectief mee aan de slag kunnen.

  Directieteam
 • In het najaar van 2018 won ik een 'Opstellingensessie' bij Heleen Verduin. Een warme, bevlogen en betrokken vrouw, die het vak van familie- en organisatieopstellingen verstaat. Een methode die zonder veel woorden verborgen verbanden laat zien.

  In een vertrouwelijke sfeer werden met behulp van Playmobile-poppetjes de verborgen verbanden van een zakelijk thema zichtbaar. Hierdoor ontstond een heel helder beeld van de verhoudingen en loyaliteiten, hetgeen direct resulteerde in rust en de keuze om te focussen op items waar ik wèl een verschil kan maken!

  Els vriese, Conmar

Onze partners

Ontwikkeld door Zeno

Top