Galerie Quisscit


Schilderijen in Acryl, olieverf en aquarel

Schilderijen en workshops

 

Naast coaching kennen veel mensen mij ook als schilder. Al vanaf jonge leeftijd schilder en teken ik. ik kan me niet anders herinneren dan dat ik een pen of penseel in mijn handen heb en bezig ben. Inmiddels heb ik een aardige collectie schilderijen en tekeningen opgebouwd. Deze staan bij mij op zolder in mijn atelier of liggen in de ladenkast. Het is eigenlijk jammer dat op deze manier niemand er van geniet. Deze pagina geeft je de mogelijkheid om eens rond te kijken in de collectie die ontstaan is door de jaren heen. 

Ik hanteer diverse technieken, die ik mij eigen gemaakt heb als autodidact. Ik verzamel materiaal en daar ga ik mee aan de slag. Naast schilderen met acrylverf heb ik ook olieverf weer opgepakt. Dit was n.a.v het programma Project Rembrandt. Daar mocht ik, als een van de winnaars van de online wedstijd in 2020, in het Rijksmuseum een televiesie opname meemaken en jureren. Fantastisch èn als prijs kreeg ik een mooie olieverf set mee naar huis. 

Dit was mijn winnende schilderij:

Ik heb in opdracht al vele dingen gemaakt: schilderijen, portretten, cartoons, geboortekaartjes, muurschilderingen, melkbussen en illustraties. Bestaande werken kunnen in jouw bezit komen. Huur, verkoop of een reproductie: alles is mogelijk. Heb je interesse en wil je graag een beeld in je bezit krijgen voor thuis, op kantoor of op je site? Neem dan contact met me op via de mail. Ik ga dan met je in overleg over wat er mogelijk is. 

 

Collectie

Hier vind je een overzicht van de schilderijen, per onderwerp gerangschikt. 

Portretten

Landschappen

Bloemen en natuur

Fantasie - decoratief - abstract

 

Workshops

Wil jij ook graag een de kwast ter hand nemen? Dat kan. Ik organiseer graag workshops voor kleine groepjes. Aan de hand van een voorbeeld of stijl maak jij een kunstwerk wat helemaal van jou is. Ik regel verf en doek, koffie en lunch. 

Workshop onderwerpen:
- Portret
- Gemengde materialen
- Kerst
- Landschap
- Acryl gieten
- intuitief schilderen
- schilderen naar voorbeeld

Hier onderaan de pagina zie je de reviews van mijn coachingpraktijk. Tevreden klanten, waar ik heel blij mee ben!

Klanten aan het woord

 • Op advies van bedrijfsarts ben ik bij Heleen gekomen. Ik had last van overbelasting, benauwdheid en oorsuizen. De Coaching heeft me inzicht in eigen handelen, praktische tips om me verder te ontwikkelen en rust gegeven.

  Ik heb Heleen ervaren als een coach met een praktische benadering. Een open en warme persoonlijkheid met brede kennis en ervaring wat een enorm vertrouwen geeft. Dit vertrouwen maakt het mogelijk tot de kern van de zaak te komen, waarbij verleden, heden en toekomstverwachtingen aangeraakt worden. Een fijne vrouw die mij mezelf laat zijn en laat zien dat je de moeite waard bent.

   

  Maaike van den Boogaard, De Buch gemeenten
 • Ik had Burnout klachten en teveel op mijn bord. De Arbo arts verwees me toen naar Heleen Verduin voor coaching. Ik heb nu meer controle over mijn leven en heb geleerd om me niet te (laten) overladen. Ik heb Heleen ervaren als eerlijk, open, soms pijnlijk direct, maar heel kundig, meelevend en to the point.

   

  Ruud van der Kruijf, Avewe
 • Ik heb een traject persoonlijke begeleiding aangeboden gekregen door mijn werkgever. Reden: aanvankelijk werk, daarna omdat dat goed beviel en nodig was ook privé. Het heeft me inzicht in het waarom van sommige zaken, zowel werk als privé opgeleverd. Hoe heb ik Heleen ervaren? Heleen is heel geduldig, niet commercieel ingesteld (dit is dus heel positief, he!), heeft daardoor veel aandacht voor de persoon, reikt hulpmiddelen aan en levert maatwerk.

  Ingenieur
 • Heleen heeft een aantal jaren verschillende workshops verzorgd voor de HHNK-academie. Ik kwam met haar in contact door het volgen van deze workshops en daarna loopbaanbegeleiding.

  Het heeft mij inzicht gegeven in mijn denken en doen en wat dat voor anderen betekent. Het bijzondere is dat als je weer in je oude gewoontes en maniertjes vervalt, je meteen denkt aan wat je uit de workshops hebt meegenomen. 

  Heleen is rustig, nuchter, positief en van deze wereld, veroordeelt je denken en doen niet, en heeft veel tips en trucs.

  Ellen Dekker, HHNK
 • “ik zag het eigenlijk niet zitten in het begin, onze teamcoaching. Maar ik heb gemerkt dat het heel fijn is om te kunnen sparren met Heleen Verduin en te kunnen uitdiepen hoe je met zaken om kunt gaan!”

  Directieteam
 • De reden dat ik met Heleen heb gewerkt was burnout. De coaching leerde me te relativeren en mijn zelfvertrouwen is enorm verbeterd. Als coach is Heleen super bedreven en enthousiast.

  Projectleider
 • Ik heb al jaren een issue met geld. Door de coaching heb ik inzicht in waar de onrust vandaan kwam en heb ik actie ondernomen meer inzicht te krijgen in de uitgaven via een budgetcoach. Als coach vind ik Heleen prettig, vriendelijk, toch ook doortastend, en ze voelt mee.

  ZZP-er
 • De reden om met Heleen te werken was dat de communicatie tussen mij en mijn business-partner op technisch gebied prima verloopt, maar hapert zodra het over de bedrijfsvoering, organisatie, toekomstvisie e.d. gaat. We waren daardoor te veel bezig met de dagelijkse besoignes en kon het bedrijf zich niet goed ontwikkelen.

  Brigitte Kleist van EHBK bracht ons in contact met Heleen en de coaching heeft vanaf het eerste moment resultaten opgeleverd. Al was het maar om even het hart te luchten. Maar er worden haalbare doelen gesteld, die door ons direct kunnen worden opgepakt. Dit heeft reeds tot een groot aantal verbeteringen geleid. Wij ervaren heleen als iemand die weet waar ze het over heeft, de problematiek goed kan ontrafelen en de essentie dusdanig inzichtelijk kan maken, dat wij er effectief mee aan de slag kunnen.

  Directieteam
 • In het najaar van 2018 won ik een 'Opstellingensessie' bij Heleen Verduin. Een warme, bevlogen en betrokken vrouw, die het vak van familie- en organisatieopstellingen verstaat. Een methode die zonder veel woorden verborgen verbanden laat zien.

  In een vertrouwelijke sfeer werden met behulp van Playmobile-poppetjes de verborgen verbanden van een zakelijk thema zichtbaar. Hierdoor ontstond een heel helder beeld van de verhoudingen en loyaliteiten, hetgeen direct resulteerde in rust en de keuze om te focussen op items waar ik wèl een verschil kan maken!

  Els vriese, Conmar

Onze partners

Ontwikkeld door Zeno

Top