De schoonheid van de omgeving


Souvenirs op doek en papier

Ik word regelmatig geraakt door de schoonheid van natuur en hou er van om in vakantie altijd een aquarelset mee te nemen. Ik maak mijn eigen souvenirs. Op deze pagina zie je een verzameling olieverf, acryl en aquarelschilderingen in verschillende formaten in verschillende stijlen. Landschap, stadsgezicht of detail, heerlijk om te doen!

 

Ameland in de ochtend
Aquarel 21x30cm

€ 55,-

Kust Portugal
100x80, Acryl.

€ 375,-

Boerderij Purmerend

Olieverf, 60x50cm.

Verkocht.

Avondzon Beulakerwijde

70x35cm, acryl.

€ 375,-

Belgie Dal

Aquarel in Lijst

50x70cm 

€175,-

Bergen Bos

60x80cm, acryl

Verkocht.

Bos Apeldoorn 

50x30cm, aquarel

€ 75,-

De Rode Swaen

21x30cm, aquarel

Verkocht

Duinlandschap

21x30cm, aquarel

€ 50,-

Mini aquarel

Frankrijk huis

10x10 cm

€25,-

Mini aquarel 

Frankrijk kerk

10x10cm

€ 25,-

Mini aquarel 

Frankrijk overkapping

10x10cm

€ 25,-

Mini aquarel 

Frankrijk tuin

10x10cm

€ 25,-

Greetsiel Sluis

21x30cm, aquarel

€ 25,-

Greetsiel huis

60x60cm, acryl.

€230,-

Groen baken

Miniaquarel 6x10cm

 

Groen baken eiland

miniaquarel 10x15 cm

Het Paard

Aquarel, 10x15cm.

 

Hindeloopen storm

21x30cm, aquarel

€ 50,-

Meer bij avondlicht Schotland

Aquarel 21x30cm

€ 75,-

Straatje Hattum

60x60cm, acryl.

€ 230,-

Uitgang Wogmeer avond

60x50cm, acryl op papier.

€ 230,-

Kust abstract

60x60cm, acryl.

€ 230,-

Klanten aan het woord

 • Op advies van bedrijfsarts ben ik bij Heleen gekomen. Ik had last van overbelasting, benauwdheid en oorsuizen. De Coaching heeft me inzicht in eigen handelen, praktische tips om me verder te ontwikkelen en rust gegeven.

  Ik heb Heleen ervaren als een coach met een praktische benadering. Een open en warme persoonlijkheid met brede kennis en ervaring wat een enorm vertrouwen geeft. Dit vertrouwen maakt het mogelijk tot de kern van de zaak te komen, waarbij verleden, heden en toekomstverwachtingen aangeraakt worden. Een fijne vrouw die mij mezelf laat zijn en laat zien dat je de moeite waard bent.

   

  Maaike van den Boogaard, De Buch gemeenten
 • Ik had Burnout klachten en teveel op mijn bord. De Arbo arts verwees me toen naar Heleen Verduin voor coaching. Ik heb nu meer controle over mijn leven en heb geleerd om me niet te (laten) overladen. Ik heb Heleen ervaren als eerlijk, open, soms pijnlijk direct, maar heel kundig, meelevend en to the point.

   

  Ruud van der Kruijf, Avewe
 • Ik heb een traject persoonlijke begeleiding aangeboden gekregen door mijn werkgever. Reden: aanvankelijk werk, daarna omdat dat goed beviel en nodig was ook privé. Het heeft me inzicht in het waarom van sommige zaken, zowel werk als privé opgeleverd. Hoe heb ik Heleen ervaren? Heleen is heel geduldig, niet commercieel ingesteld (dit is dus heel positief, he!), heeft daardoor veel aandacht voor de persoon, reikt hulpmiddelen aan en levert maatwerk.

  Ingenieur
 • Heleen heeft een aantal jaren verschillende workshops verzorgd voor de HHNK-academie. Ik kwam met haar in contact door het volgen van deze workshops en daarna loopbaanbegeleiding.

  Het heeft mij inzicht gegeven in mijn denken en doen en wat dat voor anderen betekent. Het bijzondere is dat als je weer in je oude gewoontes en maniertjes vervalt, je meteen denkt aan wat je uit de workshops hebt meegenomen. 

  Heleen is rustig, nuchter, positief en van deze wereld, veroordeelt je denken en doen niet, en heeft veel tips en trucs.

  Ellen Dekker, HHNK
 • “ik zag het eigenlijk niet zitten in het begin, onze teamcoaching. Maar ik heb gemerkt dat het heel fijn is om te kunnen sparren met Heleen Verduin en te kunnen uitdiepen hoe je met zaken om kunt gaan!”

  Directieteam
 • De reden dat ik met Heleen heb gewerkt was burnout. De coaching leerde me te relativeren en mijn zelfvertrouwen is enorm verbeterd. Als coach is Heleen super bedreven en enthousiast.

  Projectleider
 • Ik heb al jaren een issue met geld. Door de coaching heb ik inzicht in waar de onrust vandaan kwam en heb ik actie ondernomen meer inzicht te krijgen in de uitgaven via een budgetcoach. Als coach vind ik Heleen prettig, vriendelijk, toch ook doortastend, en ze voelt mee.

  ZZP-er
 • De reden om met Heleen te werken was dat de communicatie tussen mij en mijn business-partner op technisch gebied prima verloopt, maar hapert zodra het over de bedrijfsvoering, organisatie, toekomstvisie e.d. gaat. We waren daardoor te veel bezig met de dagelijkse besoignes en kon het bedrijf zich niet goed ontwikkelen.

  Brigitte Kleist van EHBK bracht ons in contact met Heleen en de coaching heeft vanaf het eerste moment resultaten opgeleverd. Al was het maar om even het hart te luchten. Maar er worden haalbare doelen gesteld, die door ons direct kunnen worden opgepakt. Dit heeft reeds tot een groot aantal verbeteringen geleid. Wij ervaren heleen als iemand die weet waar ze het over heeft, de problematiek goed kan ontrafelen en de essentie dusdanig inzichtelijk kan maken, dat wij er effectief mee aan de slag kunnen.

  Directieteam
 • In het najaar van 2018 won ik een 'Opstellingensessie' bij Heleen Verduin. Een warme, bevlogen en betrokken vrouw, die het vak van familie- en organisatieopstellingen verstaat. Een methode die zonder veel woorden verborgen verbanden laat zien.

  In een vertrouwelijke sfeer werden met behulp van Playmobile-poppetjes de verborgen verbanden van een zakelijk thema zichtbaar. Hierdoor ontstond een heel helder beeld van de verhoudingen en loyaliteiten, hetgeen direct resulteerde in rust en de keuze om te focussen op items waar ik wèl een verschil kan maken!

  Els vriese, Conmar

Onze partners

Ontwikkeld door Zeno

Top